Temmuz 8, 2022

Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda nokta kayran kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çıhun bir rahatsızlıktır. Giderek kötü seyiratlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem zarfında birikmeye sarrafiyelayabilir. Bu boyut vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıeşr. 40 evetşın üstündeki bireylerde henüz lüks görülür. Hassaten ciddi sıklet duymak kabil kızgın fiziki hareketlerde mevcut insanlarda, henüz lüks rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da zemin nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, boyun, bel ve sarrafiyeinç eklemleri etkilenir. Evetşın artması, obezite, eklemlerin aşırı tasarrufı ve genetik yatkınlıklar riski artırır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Iyi ongun deniz tüketin. Sutaş, eklemlere dayanak sağlar. Bu yüzden her zaman en azca 8 bardak deniz içmek gerektiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde mazot, kefir, katık kabil mürtefi kalsiyumlu besinler de, kemik sağlığına katkı sağlar. Göverti ve ürün tüketin. Kemik sağlığı için, vitamin ve minerallerin kararlı bir şekilde tuzakınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri mürtefi olan sebzevat ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvansal proteinlerin lüks kurumı sonucunda idrarla omuz omuza kalsiyum atımını artırır. Kemik sağlığını saklamak için kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun adına fasulye, mercimek, bezelye kabil protein itibarıyla gösterişli bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini artırın. Omega 3 itibarıyla gösterişli olan evetğlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabil balık türlerinin tüketimi, kemik sağlığını olumlu yönde etkisinde bırakır. Yeşil çay için. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde olumlu etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere sahip evetğu için, kemiklere dayanak olabilir. Hassaten kireçlenmeden meydana gelen vecalara ve şsorunkinliğe de dobra hasılat. Kalça kireçlenmesini azaltmak için yemeniz gerekenler; Meydana getirilen mabeyinştırmalara bakarak ürün ve sebzevat itibarıyla gösterişli beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin tesirli daşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve zerrinmsak kabil sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir